dimecres, 6 de juny del 2007

AVIAT TANCAREM "LA PARADETA"...

Hola gent del blog!

Us comuniquem que aviat tancarem la paradeta...


Durant tot el que resta d'aquest mes de juny podeu seguir proposant idees per celebrar el desè aniversari de la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró.

Un cop passat el mes de juny posarem cloenda al periode de recollida d'idees, doncs ja hi han un bon grapat d'idees i pensem que els responsables de la biblioteca ja tindran un bon "material inspirador" que podran fer servir, si ho consideren convenient, a l'hora de programar les celebracions per l'aniversari.

Un cop finalitzat el juny, deshabilitarem el mail d'edició directa d'ideees del nostre blog (tot i que el blog no pensem tancar-lo; el deixarem obert perquè tothom que vulgui pugui seguir visitant-lo) i publicarem en la primera plana del blog el cabàs d'idees, ja ben curull d'idees, que durant tot aquest temps hem anat omplint entre tots amb totes les idees aportades.

En cas de que algú volgués proposar alguna coseta que se li hagués ocorregut a última hora, ja fora de plaç, sempre podreu contactar amb nosaltres través del nostre correu.

Així que, vinga!, us demanem un últim "esforç neuronal", i si encara us queda alguna idea en el pap no us en esteu de ficar-la en el cabàs d'idees per compartir-la amb tots i totes nosaltres.

Recordeu... teniu tot aquest mes de juny per continuar proposant idees. A l'estiu "tancarem paradeta"!


Moltes gràcies a totes les persones i entitats que heu dedicat una part del vostre valuós temps en col·laborar desinteressadament amb les vostres aportacions i suggerències!!


Rebeu una molt cordial salutació.


"Gent de Biblioteca"

http://ideespel10aniversari.blogspot.com