dijous, 8 de febrer del 2007

TENIU IDEES PEL 10è ANIVERSARI DE LA BIBLIO?


Hola som l'Eloi, la Karla, la Glòria1, la Glòria2, en Marc, el Pedro, en Ramon, en Manu, en Joan i l'Elvireta.

Som uns quants amics i amigues bons usuaris (ejem...ejem...) de la Biblioteca Pública Pompeu Fabra de Mataró que hem obert aquest BLOG per demanar a la gent que es passi per aquí que deixi alguna idea per celebrar com cal el 10è aniversari de la Biblioteca, que si no ens equivoquem serà el 22 de novembre d'aquest any.

Així doncs ja podeu deixar anar les vostres super-idees, que esperem que serveixin als responsables de la Biblioteca per inspirar-se una miqueta (no és que dubtem de les seves muses inspiradores, però unes quantes idees "caigudes del cel" no vénen mai malament, oi?... ) i organitzar uns actes com mereixem tots els fidels usuaris i usuàries que dia rera dia fem servir les instal·lacions de la Biblioteca Pública "Pompeu Fabra" de Mataró pels nostres menesters culturals, ja siguin per la nostra formació o el nostre entreteniment.

Així que des d'aquí us animem a deixar el vostre granet de sorra i expressar com us agradaria que fóssin els actes del 10è aniversari de la Biblio.

Com podeu participar? Molt senzill...

Només s'ha d'enviar un mail a la següent adreça:

ideespel10aniversari.publicar@blogger.com

(Teniu de temps fins a finals de juny de 2007)

Un cop rebut, aquest email vostre es publicarà automàticament en aquest BLOG, per la qual cosa us demanem que no us allargueu massa amb el text que hi poseu i sobretot un demanem que en el tema del mail hi poseu el vostre nom i edat per que així consti en el títol de la vostra entrada en el BLOG.

Oi que és senzill?...

Doncs apa, endevant amb les idees per tenir una celebració com cal!!

"Gent de Biblioteca"
(Eloi, Karla, Glòria1, Glòria2, Marc, Pedro, Ramon, Manu, Joan, Elvireta)

POSTDATA: Si voleu, us podeu suscriure a la nostra llista de distribució. Així, de tant en tant us farem arribar algun email on un informarem de les últimes idees que ens vagi enviant la gent. Si en algun moment , us canseu de rebre les nostres trameses, només ens ho heu de dir i us esborrarem de la nostra llista. No pretenem molestar ningú, que quedi clar ;-)