dimecres, 28 de març del 2007

L'alcalde compleix la seva paraula...

Ep, gent... que l'Alcalde no ha esperat al cap de setmana!!

Aquest mateix matí al anar a obrir la safata d'entrada ja teníem allà el que ens va prometre!!

Moltes gràcies Sr. Baron!

Us ho transcribim tal qual l'hem rebut (els comentaris en vermell són nostres):

Així deia el seu mail:

_ _ _ _

"Lo prometido es deuda", encara que sigui amb dos dies de retard. (no hi havia cap pressa, Sr. Alcalde... Però mil gràcies per la rapidesa!)

Això pel "cabàs d'idees": recuperar una activitat que va funcionar uns quants cursos i que es titulava “El llibre viu”. L’organitzava el Centre de Recursos Pedagògics del Maresme i es tractava de construir un llibre, a les escoles de la ciutat, que tingués molts elements manipulables. Desplegables, finestres que s’obrien, figures en moviment, etc... Tot el que es pugui arribar a fer amb uns fulls de paper i molta imaginació. Eren llibres d’un tamany considerable i es muntava una exposició al Museu. (podria estar bé una exposició d'aquest tipus a la sala d'actes de la Biblioteca. oi?). Potser no arribarem al virtuosisme del “Punt Vermell” però es poden fer coses magnífiques.

També he fet un post (http://joanantonibaron.blogspot.com/2007/03/per-molts-anys.html) al meu bloc parlant dels 10 anys de la biblioteca. (Ep, nens!... que sortim al blog de l'Alcalde!!... Ara sí que serem famosos...)

Salut!
_ _ _ _

Mil gràcies Sr. Joan Antoni Baron!!

(NOTA: Aprofitem per dir que si hi ha algun altre polític o responsable de partit o candidatura (sapigueu que els nostres mails arriben a tothom) que s'animi a particpiar en el nostre BLOG, pot fer-ho amb la naturalitat amb que ho ha fet el nostre Sr. Alcalde. Només cal enviar-nos un mail amb alguna idea ben xul·la o una senzilla salutació que nosaltres ho penjarem amb tant de gust com ho hem fet amb lu que ens ha enviat el Sr. Baron.

I que consti (aquesta frase final és de la Karla, que si no la pengem rebenta!) "que no ens casem amb ningú, perquè estem casats amb tots!"