dijous, 29 de març del 2007

CONFIRMAT!... HI HAURÀ "ENTREVISTA DEL SEGLE"

Ep, gent!... Estem en ratxa, tu!... Una alegria rera l'altra...

Aquest matí hem rebut un mail molt especial que ens ha fet tant o més contents que la participació d'ahir en el nostre bolg del Sr. Joan Antoni Baron, alcalde de Mataró.

Voleu saber qui ens l'ha enviat aquest mail?... Agafeu-vos fort! Doncs ens l'ha enviat la Sra. Mercè Millan, directora de la Biblioteca pública Pompeu Fabra de Mataró!!

Ens ha enviat un mail per confirmar-nos que ens respondrà el qüestionari que li vam passar per fer-li una entrevista per penjar-la al blog. (Bieeeeennnnn!!!... Oee-ooeeee-oooeeeeeeeeee...!!!) Per la qual cosa us confirmem que HI HAURÀ ENTREVISTA DEL SEGLE!! (ejem-ejem!... modèstia apart)

Això si, ja ens ha avisat que pensa prendre's el seu temps per respondre el qüestionari que li vam passar amb més de trenta preguntes. Ja li vam dir que podia prendre's tot el temps que li calgués, que nosaltres no teníem pressa per penjar-la. I ja hi comptàvem que un qüestionari amb tantes preguntes no es pot respondre en cinc minuts, per la qual cosa és normal que es prengui el seu temps.

La Sra. Millan ha calculat que ja la tindria feta per després de Setmana Santa. Així que no us despisteu! que per després de Setmana Santa, un cop pens la passi i nosaltres la pengem, podreu llegir en aquest blog l'"ENTREVISTA DEL SEGLE", de la qual segur que tots i totes en gaudirem de la seva lectura per conèixer millor el perfil professional i humà de la directora de la Biblioteca pública Pompeu Fabra de Mataró, la Sra. Mercè Millan.

= = = = =

JA PODEU LLEGIR "L'ENTREVISTA DEL SEGLE" EN AQUEST ENLLAÇ: http://ideespel10aniversari.blogspot.com/2007/05/lentrevista-del-segle.html