dilluns, 21 de maig del 2007

PODRIA VENIR LA RÀDIO...

L'altre dia vàrem mirar el calendari i vam adonar-nos que el dia de l'aniversari de la biblioteca (22 de novembre) és dijous... Dijous?... Ostres, vam pensar!... de què ens sonen a nosaltres els dijous?... I llavors se'ns va encendre la bombeta!! Ep, que no és el dijous quan la Care Santos i els seus col·lalboradors fan a Mataró Ràdio el seu programa dedicat al món dels llibres "NO ENS AVORRIREM"?!... I llavors se'ns va disparar la imaginació!

I vam pensar que el dia de l'aniversari podria venir Mataró Ràdio a fer un programa especial de "NO ENS AVORRIREM" (conduït per la Care Santos) des de la Biblio, totalment dedicat al 10è aniversari de la Biblioteca Pompeu Fabra.


Oi que seria "guapu" que la Care Santos venís a fer el seu programa "NO ENS AVORRIREM" en directe a la biblio instal·lant la unitat mòbil de Mataró Ràdio en la sala d'actes de la biblioteca?!... Es podrien fer entrevistes en directe al personal de la bilio i als usuaris que passesin per allà. També es podrien contar contes per antena i es podrien fer un munt d'històires relacionades amb els 10 anys de vida de la biblio. Tot això, amb públic convidat en la mateixa sala d'actes, és clar! per donar més caliu i vistositat a l'acte radiofònic.

Què us sembla aquesta idea?... Seria "guapu", oi?...

Una altra idea de la GENT DE BIBLIOTECA