divendres, 4 de maig del 2007

L'associació veïns les santes escorxador

Hola amics i amigues del blog !

En Ferran i l'Olga, amics de l'Associació de veïns Les Santes-Escorxador ens ha fet arribar aquesta nova idea que pengem tal qual l'hem rebuda:

Aquí va la nostra idea:

Fer un llibre amb les aportacions dels amics de la Pompeu en el qual l´originalitat es trobi fins i tot en el paper. Formes i estil lliures... Un llibre obert que mai s´acaba.

Esperem que us agradi l´idea. Ja sabeu on trobar- nos.

Ferran i Olga.



NOTA: Per qui no sàpiga on trobar-los, us direm que en Ferran Teresa és el bibliotecari i "alma mater"de la "coquetona" Biblioteca del Barri de Les Santes-Escorxador que fa qüestió d'uns dos anys van tirar endevant la gent d'aquest barri de Mataró i actualment obre les seves portes a tothom que busqui un raconet tranquil on poder llegir tots els dimarts i dijous de 18h. a 20h. del vespre.


Per si us hi voleu acostar, l'adreça de la Biblioteca del Barri de Les Santes Escorxador, és Carrer Prat de la Riba, 110, 1r pis.

Si us interessa contactar amb ells via email (mai no se sap on podem trobar aquell llibre que no surt per enlloc), aquí us l'apuntem: lessantesescorxador@hotmail.com. (No tingueu dubtes de que sereu ben atesos.)