dilluns, 26 de març del 2007

EIIII, GEEEENT!!!!... QUE ENS HA ESCRIT L'ALCALDEEE!!...

Eiiii, geeeent!!!!... que ens ha escrit l'alcaldeeee!!!!
Estem que encara no ens ho creiem, tu... Més contents que uns gínjols i no toquem de peus a terra!!

L'altre dia li vam passar al Sr. Antoni Baron un mail via formulari de la seva página web (www.baron.cat) per veure si s'animava a participar en aquest blog, i ens ha respòòòòòs!!...

Així que hem cregut convenient compartir les paraules que ens ha dedicat amb tots volsaltres, visitants incansables del nostre blog, i tal qual ens ha passat el seu mail així el pengem.

Diu així:

Benvolguts i benvolgudes,

10 anys de Biblioteca Pompeu Fabra! Com passa el temps!

En aquests 10 anys la Biblioteca s’ha convertit en un referent a la ciutat, tan pels serveis que ofereix com per haver esdevingut un lloc de trobada.

Un lloc on es cita molta gent i ben diversa. I això és el que preteníem: que fos útil a molts ciutadans i ciutadanes. La cultura ha de ser així: útil, propera i a l'abast de tothom.

Avui és molt més que una biblioteca. Que vosaltres tireu endavant aquesta iniciativa tan original és l'exemple de que ha esdevingut un lloc molt especial.

Actualment estem treballant en l'ampliació de la Pompeu Frabra i la construcció d'una biblioteca a l'Antic Escorxador. Volem que tingui el mateix impacte que ha tingut la Pompeu Fabra i a més a més ho farà en una zona de la ciutat que volem revitalitzar. La Pompeu Frabra ens ha marcat el camí de com fer-ho.

Us prometo un post en el meu blog aquest cap de setmana i un comentari en el vostre.

Esperem poder celebrar plegats molts més aniversaris com aquests.


Una abraçada,


Joan Antoni Baron
joanatoni@baron.cat


Doncs aquí queda el seu mail. Ara serà qüestió d'estar al tantu de lu que publica en el seu blog i també aquí en el nostre blog. (Els despistats podeu restar tranquils que us mantindrem com sempre convenientment informats, és clar que sí!)

Ja estem frisossos de qu'arribi el cap de setmana per llegir-ho, Sr. Baron!!!

_ _ _ _ _
Per qui no conegui l'adreça del seu blog, és aquesta:
http://joanantonibaron.blogspot.com/